נטלי פורטמן משלנו? * והסרט התיעודי על רוגוזין? *
מה יהיה עם ג'ימייל? * והציפייה לאייפד2
הכותרות
בשער הארץ, הידיעה השנייה במעלה: האונ' העברית שילמה לאורטל בן דיין, שהוזכרה פה לא מעט, 38 אלף ש' במסגרת הסכם גישור, על "ההפרעה שנגרמה ללימודיה". אאל"ט, זו הפעם הראשונה שמוזכר שמו של המרצה החשקן: ד"ר גדעון ארן. פרקליטו של ארן: עו"ד רונאל פישר.
הכל החל, כפי שכבר נכתב כמה פעמים, בפוסט שפרסמה באתר העוקץ. הפוסט, שנעלם מהאתר לפני זמן מה כפי שציינתי, חזר אליו.
עליזה אולמרט מתגייסת למאבק האובדים, סליחה העובדים הסוציאליים, וכותבת טור בידיעות. חשבתי שהמאמרון יועלה לפייסבוק, אבל לא. חבל.
למה כותבת? כי היא עו"ס בהכשרתה. יואב יצחק לא היה מרוצה מתפקודה.
זהרורי האוסקר
כולם שמעו על זרים לא עוד, הסרט הדוקומנטרי שזכה באוסקר, שמספר על ילדי העובדים הזרים בבית ספר רוגוזין בתל אביב. את הסרט יצרו שני דוקומנטריסטים אמריקאיים, וזה החלק שמעניין אותי: איך זה שאף דוקומנטריסט ישראלי, וכאלו יש לאלפים בגזרת נחמני, בלפור, שינקין, פלורנטין, יפו, לא חשב לצלם מתחת לבית?
עכשיו, לא מספיק אני מתעצבנת, מעריב מוסיף חטא על פשע: הכותרת בשער היא "כמעט שלנו" ובתצלום נטלי פורטמן, שזכתה באוסקר על תפקידה בברבור שחור.
למה כמעט שלנו? כי היא "בת למשפחה ישראלית". הלאה: "וזו לא ה'כמעט זכייה' היחידה של ישראל: ילדי העובדים הזרים בבית הספר ביאליק רוגוזין בתל אביב ריגשו את האקדמיה – וזיכו את צמד הבמאים האמריקאים בפסלון…"
כן, הכל המדינה הזו (והתקשורת הפטריוטית שלה) מנכסת לעצמה: סרט שנעשה בישראל על ידי זרים גמורים, שחקנית שהמשפחה שלה עזבה את ישראל לפני 200 שנה, ועוד ועוד.
בידיעות דילגו על המשוכה הקלילה: "היא משלנו", פורטמן, וזהו. ימות העולם.
תוס': ב-ynet הגזימו לגמרי:

הקרב על לחופש נולד
בעקבות הקיצוץ בתקציבה, הציגה אתמול העמותה תצלום של גופת אחד משלושת נעדרי קרב סולטן יעקוב, על טנק ישראלי ברחובות דמשק, כדי להראות את הישגיה.
מה, ולא דווח על הצילום עד כה?
דו"צ תובע
2.5 מיליון מידיעות ומהארץ על מודעת הפוטש. איזה מזל שהמודעה לא התפרסמה במעריב.
הדלק עלה?
עברו לדו גלגלי. 400-200 ש' בחודש. תלוי כמה אתם נוסעים.
יש עורכים בבית?
"בעקבות בחוות גלעד והשימוש בכדורי גומי מצד השוטרים כלפי המפגינים, התקיימו אמש הפגנות בכל רחבי יהודה ושומרון…" (פתיח ע' 3, מעריב).
ב-nrg מופיע הסיפור על האבחון השגוי אותו קיבלה נתיבה בן יהודה לפני 30 שנה במדויק. בעיתון המודפס הצליחו העורכים לחרב את הידיעה, וממנה עולה שנב"י יצאה לפני 30 שנה לקרב על חייה. הסיפור הוא כזה (קירשנבאום סיפר אמש באחת הטלוויזיות): משהודיעו לה הרופאים שהאבחון שגוי, היא נותרה בלי פרוטה לפורטה, שהרי התכוננה לסוף ימיה, פנתה לק' שיעזור לה וכך הגיעה לרדיו.
איפה סוכל נסיון הרצח? בזכרון יעקב? או בבנימינה? נראה לי שזה אירוע יזום על ידי המשטרה, כדי שתוכל להתגאות בסיכול.
ג'ימייל מתמוטט חלקית
למעלה ממאה אלף ממנויי ג'ימייל (0.08%) גילוי אתמול שתיבות המייל שלהם נמחקו. אני חושבת שזה הקטן בסיוטים. הסיוט שלי: זליגת העולמות, או כמו שקריימר שליט"א אומר לסיינפלד: Worlds Collide. תארו לעצמכם שמייל ששלחתם לאיקס יתגלה לכל רשימת התפוצה שלכם, או יישלח לאדם אחר. גם כך, כששולחים תכתובת בין שני אנשים שלא מג'ימייל, לאדם שלישי עם ג'ימייל, רואה האדם השלישי את כל מה שנאמר עליו, וכבר נחשפתי כך לקטסטרוף בעבר. בקיצור, דמיינו שדבר כזה יקרה למאה אלף איש בערבובייה שלמה. כמה אנשים ייאבדו את משרותיהם, כמה זוגות ייפרדו, כמה חברויות ייגמרו בשנייה. כמה עסקים ייסגרו. איך ג'ימייל יפצה על כל זה?
פייסבוק
אולי כדאי שבפייסבוק ישדרגו את ההתאמה שלהם לעברית וירווחו את אייקון הלייק או המומלץ?

בלוגלנד
שלי יחימוביץ' הודיעה אתמול באתר שלה, לפני שהודיעה לכולם, על התמודדותה על ראשות מפלגת העבודה. אני אוהבת את זה ואת השיטה.
נשים נשים
הגברת המג'ונדרת על 20 שנה לתלמה ולואיז, כשהשאלה אם זה סרט פמיניסטי או לא טרם נפתרה, ועוד כמה מילים על יורם זק.
אני לא חושבת שמגוננים עליו כי הוא "יקיר הברנז'ה". אבל הטיעון של סער הוא זה:לא, אף אחת לא רוצה לצנזר פנטסיות, כמובן, גם לא מחשבות. כן אפשר לצפות, וזה אף מעוגן בחוק, שפנטסיות סקסיסטיות ומטרידניות אנשים ישמרו לעצמם. ומי יודע, אולי יום יבוא ולא יהיה ברור כל כך ש"ככה גבר חושב". שהבעה של תשוקה ומיניות גבריות לא תהיה חייבת להיות כרוכה בכוחנות וזלזול באנושיות. והעובדה שזק לא התכוון שדבריו יישמעו אינה משנה: הוא אמר אותם לא בביתו, או עם החבר'ה שלו על כוס בירה, אלא במקום העבודה שלו, שבו הוא הבוס (הגדול, כמובן), בנוכחות עובדים ועובדות.
ככל שאני יודעת זק אמר את הדברים לטכנאי הסאונד שלו בלבד (כך חשב), איתו הוא עובד עשור וחצי, ביום שישי בלילה. ואם זה לא מקביל ל"בביתו עם החבר'ה על כוס בירה", אז אני מרימה ידיים. כמו שאמרה דנה רון בראיון, גם הנשים בבית האח דיברו כך בינן לבין עצמן, והן עוד לכאורה יודעות שרואים אותן 24/7 בערוץ 20.
שאלת הגבולות והזליגה היא המרכזית, כמו שכתבתי כבר בעידן הקודם, וזהו, נשבעת ביקר לי, פעם אחרונה שאני מזכירה את זה.
ספר חדש חוברת (32 ע') חדשה (הטעות במקור) לאורית עריף המאיירת/קומיקסאית/בלוגרית.
אייפד
בסו"ש התוודעתי לראשונה ל-iPad. ז"א החזקתי אותו בידיים, מיששתי ובדקתי, ומיד הבנתי מה הדבר הבא שאני רוצה שיהיה לי בדיאדת השמונצעס.
דיוויד קאר מ-NYT לקראת אייפד2 על היחסים הטעונים בין המו"לים לאפל.
העיתונים מלאים בדיווחים ובהשערות על פלא הבריאה החדש, כמובן.
לחם עבודה/ מעברים
רויטל חובל סיימה את תפקידה ככתבת הסביבה של כלכליסט.
ב-15 במרץ תתחיל לעבוד ככתבת אזור חיפה של הארץ.
שלוש שנים למותו
של אודי אשרי. העלייה לקבר ביום שישי, 4 במרץ בשעה 11:00, בית עלמין ירקון שער הגאולה.
לפני פיזור
שאלות ומִנהלות
1. האם בעלי הסלולריים/אייפון/בב/ נתקלים בבעיות מיוחדות (למשל: לא יכולים להיכנס לפוסטים דרך הכותרות)?
2. שימו לב לאופציה המאגניבה (לא מעודכנת. מה המילה היום?) להגדיל תמונות בלחיצה.
3. הלייקים החמודים לתגובות לא יחשפו את זהותכם. תישארו אנונימיים לעד. השתמשו בהם בנדיבות לכותבים המוכשרים ודווחו על תקלות, אם יש.
4. מבצע QA און דה האוז נמשך. מה עוד לא בסדר?
5. החפצים לשלם בצ'קים או בהעברה בנקאית יכולים לבקש ממני במייל. אני לא רוצה לכתוב את הפרטים האלו בקופסת כיסים פתוחים בבלוג (למעלה מימין).
6. לחם עבודה (מימין, למעלה למעלה) – פתוח לכל. מזכירה ימים עברו: איישתם את המשרה? הודיעוני כדי שאוכל לקווקווה, ואתם לא תצטרכו לקבל קו"חים נוספים.
7. בלוגלנד מתעדכן כל הזמן. אם יש לכם הצעות לבלוגים הקשורים בדרך זו או אחרת לנושא הבלוג (כן, יש המון בלוגים נפלאים בנושאי אוכל, הורות, זוגיות, החיים וכנהלאה, אני יודעת), שרבבהו לידיעתי.
8. אהבתם את הפוסט מבית אריאלה? לייקקו, כדי שאדע אם להמשיך את המגמה.

מזלטוב לבלוג החדש מקוראים ברחוב הברזל 38
אהבתיאהבתי
וכמעט משלנו (רם עמנואל) נבחר לראש עירית שיקגו.
אהבתיאהבתי
צודק, ומה, ברק אובמה לא כמעט משלנו? קוראים לו ברק.
אהבתיאהבתי
ככה כותבים:
iPad
אהבתיאהבתי
תשמעי – הבלוג החדש הרבה יותר נוח לקריאה. יופי טופי של מעבר.
אהבתיאהבתי
מבחינת יוזביליות – העובדה שכותרות המשנה והכותרת הראשית בצבעים ופונטים כמעט זהים מאד מקשה על ההפרדה ביניהן. שינוי קל של צבע (או הגדלה משמעותית של הכותרת הראשית) יסייעו בהבחנה.
אהבתיאהבתי
סרט ישראלי על ילדי עובדים זרים בבי"ס ישראלי בתל אביב:
שלום כיתה ב'
World Class Kids
ישראל, 2010
http://www.jff.org.il/?CategoryID=696&ArticleID=920
"ערבי, יהודי, פיליפיני וסיני הולכים בבוקר לבית הספר"; המשפט נשמע כמו התחלה של בדיחה שחוקה, אבל הוא לא – אלה כמה מתלמידי כיתה ב2 בבית הספר "תל נורדאו", הממוקם בלב הבורגני של תל אביב. הסרט מלווה את ילדי הכיתה לאורך שנת לימודים אחת, שהופכת לטעונה במיוחד בשל המלחמה בעזה, המערערת את יחסי הכוחות בכיתה. באינטואיציה חדה ובישירות שיש לבני שמונה, הילדים מצביעים על בעיות וקונפליקטים בסיסיים בחברה שלנו, מתמודדים בכאב עם שאלות של זהות ושייכות, וחווים את הסדקים הראשונים הנפערים בעולמם הרווי בחן ובתום של ילדות.
אהבתיאהבתי
לא קרמר – אלא ג'ורג' – הוא שדיבר בבעתה על זליגת העולמות כאשר חברתו הבלונדה המעצבנת התחילה להתייד עם איליין והחבורה.
אהבתיאהבתי
אם תצפה בקטע שבטיובית תראה שמי שמדבר על וורלדס קולייד זה קריימר.
כן, גם ג'ורג' אחר כך.
אהבתיאהבתי
אהבתי את פוסט בית אריאלה אבל לא מלייקק כעקרון (מטופש). כותרות הביניים לא מתלנקקות היום.
אהבתיאהבתי
מתלנקקות ביותר. נסה שוב.
אהבתיאהבתי
לגבי פורטמן – אני גם לא אוהב את הניכוס-יתר, אבל אם היא נולדה בישראל להורים ישראלים, סביר שהיא אמריקאית-ישראלית.
כמו שקרלה ברוני היא צרפתיה-איטלקית.
אהבתיאהבתי
הגזמת, סתכל על התוספת לפוסט, מתוך הלינק שהבאת. עכשיו כבר קוראים לה "השחקנית הישראלית". התחפפה דעתם של כל הנוגעים בדבר.
אהבתיאהבתי
"השחקנית הישראלית" זו הגזמה פרועה ואני מסכים איתך (זה מה שהתכוונתי בניכוס-יתר).
אבל גם להתייחס כאילו אין לה שום קשר לישראל זו הגזמה פרועה.
היא לא סתם איזו יהודיה-אמריקאית.
ובכל זאת – אני לא חושב שהדיווחים על האוסקר צריכים להתחיל ממנה. כשמציינים את העובדה שהיא זכתה כשחקנית (אחרי שמדברים על סרט ובמאי), אפשר לציין גם שהיא ישראלית לשעבר או משהו כזה. זהו.
שלא לדבר על סרט שעשו זרים על זרים שנמצאים בישראל.
אהבתיאהבתי
דבורית, את יכולה להבהיר את הבעיה הזו בג'ימייל שאת חוזרת אליה (שני אנשים שלא מג'ימייל, שלישי שכן)?
לא מכיר את זה…
אהבתיאהבתי
מצטרף.
נשמע לי הזוי.
יש לי הרגשה שאת טועה בניתוח שלך את מהלך האירועים.
יש לך לינק שמסביר את התופעה?
אהבתיאהבתי
אה, זו בכלל לא בעיה, להפך 🙂 אני למדתי כך (בשני מקרים שונים) מה שני אנשים חושבים עלי, והעפתי אותם מחיי בשמחה.
אני חושבת שזה קשור בכך שבג'ימייל יש לך את היסטוריית ההתכתבות עם אדם, או שניים או שלושה, מעין שרשור, כמו בתגובות
ולפיכך, כשמישהו שולח לי מייל שלא מג'ימייל, בו התכתב בעניין הנוגע לי עם מישהו אחר, אני רואה גם את כל השרשור ביניהם.
ברור שאין לי לינק לתת לך, וברור שלא אביא צילומי מסך של הפרשיות האמורות.
אהבתיאהבתי
עדיין לא נשמע הגיוני.
מאיפה לג'ימייל יש את תוכן ההתכתבויות שעשו שני אנשים מחוץ לג'ימייל?
נשמע לי כמו טעות של מי ששלח את המייל כך שהוא כלל גם התכתבות נוספת (וג'ימייל פשוט מציגים לך את זה בצורת שרשור במקום בצורה הסטנדרטית).
אם זה היה באג ידוע, היה אפשר למצוא עליו פוסטים רבים באינטרנט, וזה היה מביא לחיסול השימוש בג'ימייל עד לתיקון הבעייה.
אהבתיאהבתי
לא הבנת אותי. אותם שני אנשים, ליתר דיוק אחד מהם, התכתב איתי ועם עוד מישהו. הייתי בנקודה מסוימת בזמן חלק מהשלישייה, אבל ראיתי את כל ההתכתבות.
אהבתיאהבתי
אולי זה מה שקרה אתמול כשביקשת ממני לבדוק אותך?
שמתי לב שבסוגריים נכתב: הייתי צריך
ותהיתי לפני שהתגייסתי למשימה אם זה בכלל היה מכוון אלי
או שהתבלבלת. על פניו נראה שהאחרון הוא הנכון.
אהבתיאהבתי
מאמין לך, למרות שגם לי עדיין נשמע מוזר איך דבר כזה יכול לקרות
אהבתיאהבתי
אני כמעט בטוח שמה שאת מתארת נגרם מטעות אנוש ולא מבאג מסתורי בג'ימייל. יותר הגיוני לי שמישהו1 עשה ריפליי למישהו2 והוסיף אותך לנמענים בהודעה לגיטימית אבל לא שם לב שההודעה כוללת גם התכתבות קודמת מרשיעה, שלא היית חלק ממנה
אהבתיאהבתי
אני חושב שכבר קודם העפת אותם.
אם העם דורש צילומסך, אשתדל להביא 🙂
אהבתיאהבתי
1. אני לא יכולה לעשות לייק כי אני לא חברה בפייסבוק וגם אין לי כוונה להיות אי פעם. אז תצטרכי להניח שעשיתי לך לייק.
2. האותיות בתגובות, אצלי בכלאופן, הן בגודל 8 ואני מדביקה את אפי למסך כדי לקרוא. יש אפשרות להגדיל?
3. נתיבה. במאמר ההפניה ל-NRG הסתכלתי בתגובה הראשונה, של אשה, שכתבה שנתיבה היתה המזרון של הפלמ"ח. הצעתי לה להשאיר את הביטויים האומללים האלו לגברים השוביניסטים ולהצדיע לזכרה של נתיבה מבלי לנסות להשפיל את זכרה.
4. אתמול התפרסמה אצלך כאן תגובה עם אותו שם כמו שלי (נורית) כיצד אפשר יהיה להבדיל כדי שלא ינכסו את תשובתי או ההיפך? האם בכל פעם עלי לציין שזו לא אני?
אהבתיאהבתי
את יכולה ללחוץ על קונטרול וגלילה בעכבר…
אהבתיאהבתי
לא יעזור. הבעייה היא ברזולוציה של התמונה.
V – התמונה שאת שמה היא באיכות של 0.3 מגה פיקסל (לאחר החיתוך – כנראה שבמקור זה משהו שהוא עד 1 מגה פיקסל).
אני די בטוח שתמונה ממצלמה 4 מגה-פיקסל ומעלה תאפשר לעשות זום כך שזה ייצא קריא (לפחות ברמת הכותרות).
הבעייה היא שהקובץ יהיה קצת כבד.
הפתרון הוא לשים קובץ מוקטן בפוסט, והפניה לקובץ הגדול בלחיצה. אני לא יודע אם את יכולה לעשות את זה טכנית פה בבלוג בגלל כלי הזום המובנה (מבחינת HTML, זה רק לשנות את שם הקובץ ב-HREF).
אהבתיאהבתי
די, אל תגיד לי שאתה לא רואה את הכותרות הראשיות בתמונה שלי.
אין, אין מצב שאפשר לראות תוככי עמוד, קל וחומר ארבעה עמודים במרחק כזה, עם האמצעים העומדים לרשותי.
חוץ מזה איבדתי אותך באמצע הדרך. עד הטמל אני בסדר. משם והלאה, עפתי, אבל במובן הישן.
אהבתיאהבתי
אופס, התכוונתי לכותרות משנה.
כמה מגה פיקסל יש לך במצלמה?
אם זה יהיה רלוונטי, אני אשלח לך הסבר מפורט יותר במייל (זה הרבה פחות מסובך ממה שזה נשמע).
אהבתיאהבתי
לגבי איזה מהשאלות שלי הגבת? גודל האותיות?
מה זה כפתור הגלילה ScrLK ?
אהבתיאהבתי
להגדלת אותיות פשוט ctrl ו +
אהבתיאהבתי
גודל אותיות ctrl ו+
פתיחת קישור- לחצן ימני, ולבחור פתיחה בטאב/חלון נפרד. ניתן להכנס להגדרות הדפדפן ולהפוך פתיחה בנפרד כברירת מחדל.
אהבתיאהבתי
כפתור הגלילה בעכבר
אהבתיאהבתי
לא הבנתי את המקרה של אורטל בן דיין. הבחורה שכבה עם המרצה בהסכמה, עשתה חיים משוגעים חודש וחצי, סיימה שני תארים בהצטיינות ועכשיו מקבלת 40000 שקל פיצוי על "פגיעה בלימודים"? זה נקרא לתפוס את אלוהים (המרצה) בביצים ולמשוך.
אהבתיאהבתי
זה שאתה לא מבין זה ברור.
אם בכל פעם שנתפוס גבר מטרידן נצליח לסחוט ממנו 40 אלף ש"ח אני חושבת שחלק מהנשים תוכלנה לקנות אולי מכונית יד רביעית ומאידך אולי מספר ההטרדות ירד כי כמו שכואבת בעיטה בביצים יותר כואב לשלם לא? וכן לתפוס אתכם בביצים זו בהחלט המגמה וכל המרבה (עם קמץ) זה משובח.
אהבתיאהבתי
מילה במילה (כמעט) על נטלי פורטמן.
אשכרה הרמתי את בית הקפה בבוקר, מעצבים, בויכוח שהתנהל בעניין.
מעניין שבעקבות חגיגות "זכייתה-זכייתנו" באוסקר, אף אחד לא זוכר
שה"אחת משלנו" הזו לא אוהבת לשחק יהודים.
אהבתיאהבתי
היא הגיבה לביקורת שלך
אהבתיאהבתי
קראתי את זה בבוקר, יחד עם העיתונים.
מצטערת, לא התרגשתי. בדיוק כמו שלא התרגשתי מזכייתה
הלא מוצדקת באוסקר. אם כבר אז, לדעתי, אנט בנינג היתה
ראויה לפרס הרבה יותר ממנה.
אגב, כמאמי דירסט ואחראי על ה-QA ובכלל, למה שלא תסב את
תשומת ליבה של בעלת הבלוג לכך שהקישורים (כמו זה שהבאת)
זורקים החוצה?
אהבתיאהבתי
לא לקנא.
לא "זורקים החוצה". כולה צריך לעשות באק כדי לחזור.
נכון, צריכים להיפתח בחלון חדש.
נקווה שיסתדר.הסתדר. יריב תיקן.
אהבתיאהבתי
ממש לא הסתדר. עדיין לא פותח בחלון חדש. נכון לעכשיו.
אהבתיאהבתי
לא להיסחף.
"זורק החוצה" מבחינתי אומר:
לא נפתח בחלון חדש.
ולא הסתדר, אבל זה בסדר.
יחסית להתחלה הבלוג עובד מצוין מבחינה טכנית,
רק מה יהיה על העיניים שלי? 🙂
אהבתיאהבתי
פתרון אפשרי לכיתוב קטן.
(אצלי באנגלית). בדפדפן (IE) לגשת למעלה ל-VIEW, אחר כך ZOOM ולשחק עם האחוזים.
אהבתיאהבתי
iPad, not Ipad. Get it right.
אהבתיאהבתי
גם לי צרם ה"היא משלנו" …
כל הצלחה אנחנו מנכסים לעצמנו …
מעצבן !
אהבתיאהבתי
אני רואה שכותרות הביניים כבר לא לחיצות. בכל מקרה, בעניין ה"כמעט משלנו", אני דוקא מעדיף את זה מאשר הניכוס המוחלט וה"גאווה הישראלית". די, היא לא "משלנו", ואני לא אומר את זה כדבר שלילי או חיובי. נטלי פורטמן מייצגת את עצמה, היא לא שליחת מדינת ישראל, לא מייצגת אותה ולא מתגוררת כאן כבר המון שנים. אני די בטוח מה תהיה התשובה שלה לשאלה אם היא אמריקאית או ישראלית.
אהבתיאהבתי
לחיצות.
בגלל שזה מורכב מכמה פעולות על כל כותרת, וזה לוקח זמן, העדפתי קודם להעלות את הפוסט, שממילא עלה באיחור, ואז לעשות זאת. בינתיים הייתי צריכה לרסטר, ועוד כל מיני דברים השתבשו בדרך. לא משנה. עכשיו הכל לחיץ.
אהבתיאהבתי
הגדלת התמונה החדשה מאוד מלוטשת אבל נראית לי פחות יעילה. לא יודע אם זה קשור לאפקט החדש או לסריקה אבל התמונות לא מוגדלות מספק.
אהבתיאהבתי
באמצעים העומדים לרשותי, ואף שיש לי מצלמה ראויה, אני לא יכולה לצלם טוב יותר ארבעה עיתונים, ושגם תראי מה כתוב בכל טקסט של כל אחד מהארבעה מעבר לכותרת, שזו ההשוואה שאני עושה בהביאי את עמודי השער שלהם
אהבתיאהבתי
יכול להיות שאני טועה אבל לדעתי מקודם כשלחצתי על התמונה והיא נפתחה בעמוד חדש היא הייתה גדולה יותר. והבהרה קטנה – התגובות שלך נראות לי קצת מתגוננות אז חשוב לי להגיד שמה שכתבתי פה לא היה למטרת ניגוח אלא להפך, בא להביע חוות דעת כמו שביקשת.
אהבתיאהבתי
ממש לא מתגוננת, הסברתי את עניין ארבעה השערים
לפני אתמול התמונות מעולם לא נפתחו בחלון חדש ובהגדלה. על כל תמונה אחרת זה עובד, אבל לא על זו
אהבתיאהבתי
"איפה סוכל ניסיון הרצח?"
ב'בינימינה' על-ידי שוטרי תחנת 'זיכרון' – כמה פשוט וקל.
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=784226
מה שלא ברור לי: על מה ולמה הוטל צו איסור פרסום על שמו? במיוחד, כשכל כלי התקשורת טרחו לציין שאחיו (של החשוד ברצח) נרצח… יש מישהו במדינה שלא ניזון לפרטי-פרטים על כל הנעשה במשפחות הפשע?
אהבתיאהבתי
אני לא באמת שואלת איפה זה קרה, אלא מראה שב-ynet ובוואלה! כתבו שני דברים שונים.
אהבתיאהבתי
XXXXXXXXXXXXXXXXXX
—
כמו שאמרתי לך, מותק, דעתך הקנטרנית והמופרכת על חיי לא מעניינת אותי.
V
אהבתיאהבתי
ההודעה של שלי יחימוביץ היתה אתמול בכותרות הראשיות של nrg ואתר הארץ. ב-ynet היא לא הופיעה כלל בעמוד הבית.
האם עורכי ynet לא מבינים בחדשות או שהם קיבלו הוראה מלמעלה?
ואיפה פורסמה הידיעה על יחימוביץ בידיעות? לא ראיתי את העיתון
אהבתיאהבתי
כן, הידיעה מופיעה בע' 13, יחד עם שאלה של יובל קרני, אם היא רואה עצמה מועמדת לראשות הממשלה.
בתשובה ענתה שבעתיד הרחוק כן, אבל בעתיד הקרוב לא, ושזה יעמיד את המפלגה באור מגוחך, כי היא נאבקת על קיומה ולא על השלטון
אהבתיאהבתי
הבלוגונצ'יק שלי ראוי לבלוגלנד שלך?
וחצמיזה, לא יפה שכולם לוקחים לי את ה"היא משלנו כמעט".
אהבתיאהבתי